Angelica Lagergren

Brösten under graviditeten.

a1144412bd83843a27468fe597167b15Vi kan väl prata lite om brösten under graviditeten? Alltså hur länge ska de vara ömma och göra ont? Jag började få ont i vecka fem, sex kanske. Eller var det tidigare? Och de är fortfarande ömma… Aj aj. Och de slutar aldrig växa, haha. Hur ska detta sluta? Alla min behåar börjar bli på tok för små…

Kroppen förändras verkligen av en graviditet, men jag ser fram emot att se hur kroppen förändras vecka för vecka. Det är så spännande!

Och jag läser på så mycket jag kan om varje vecka och ibland smygläser jag om nästa vecka redan innan jag är där… Så ivrig! På lördag är jag i v 17! Tänk! Det går fort samtidigt som det går oootroligt långsamt. Är inte det konstigt?

Idag ska jag få klart en text jag jobbat med en evighet, gå på Icas presslunch och äta middag med Sandra och Knave. Bra torsdag! Äntligen börjar jag känna mig friskare och piggare.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Det är helt sjukt vad djävulskt ont det kan göra :/ Mina var stora innan och de bara växer, våga inte ens tänka på hur de ser ut när mjölken rinner till. Men iaf, mina gjorde förbannat ont fram till v 16 ungefär….nu i vecka 25-26 så är det bara bröstvårtorna (!?) som gör ont.

 2. Maja

  Jag är också i vecka 16! Så kul att läsa allt du skriver. Mina bröst ömmar fortfarande, men kliar mer än innan!! Fått köpa ny BH men vågar inte köpa mer då man inte vet hur mkt de växer?!

 3. Pernilla

  Jag är ännu bara i vecka 4 men mina bröst ömmar redan plus att de växt. Har man två barn sen innan och gått ner 57 kg så är de bara två påsar men nu börjar de fyllas igen 😉

  Älskar att läsa eran blogg och är inne o kolla flera ggr per dag om de kommit några nya inklägg 🙂

  Kram Pernilla

 4. Josefin

  Nejmen alltså det är galet. Mina har till och med växt ut sitt eget skinn?! Hej tigerränder! Vi får gå och shoppa fina, mjuka, bröstsnälla bhs nästa lunch.. 🙂

 5. Frida

  Haha ja dessa ömma bröst, hej puberteten x 10 typ! Jag fick ömma bröst i vecka 7 och det har hittills inte släppt, snarare har brösten blivit mer ömma med tiden för min del. Fast från början var hela mina bröst ömma och kändes svullna, men sedan typ vecka 14 eller något har ömheten blivit mer centrerad vid vårtgården, men fortfarande svullna som tusan. AJ vad ont det gör alltså…! 🙂

  1. Herr och Fru Lagergren

   Härligt att det är fler än jag som har ont 😉 Verkligen hej pubertetet gånger 10! Man har liksom glömt bort hur det kändes… Och jag gillade mina små bröst. Men de blir nog små igen så småningom. 🙂 Kraaam Angelica

   1. Frida

    Haha ja du är definitivt inte ensam 😉 löjligt vad ont man kan få… Ja eller hur, man glömmer fort! Jo men de kommer nog gå tillbaka till sin storlek (typ) efter er lilla bebis har kommit ut, efter amningen osv :-D. Jättekul med alla dina inlägg om graviditeten 🙂 keep it up! Kram på dig

     1. Frida

      Ja det är jättekul att läsa om den :-D! Jag ligger en månad framför du/er och det är kul att läsa om de tankar jag själv haft för inte så längesedan och alla symtom osv som visar sig på dig och som jag haft/har sedan en tid tillbaka :-). Haha ja jag kanske skulle göra det, har bara inte ”bloggandet” i mig direkt… 😛