Angelica Lagergren

Måttbeställda kostymer – en bloggserie i många delar

Efter mitt förra inlägg om måttbeställa kostymer på nätet så började jag fundera lite på om det kanske inte kunde vara en liten rolig bloggserie att skriva och att läsa. Så jag kontaktade lite olika online-skräddare som erbjuder dessa tjänster och kommer att prova några av dessa här i bloggen. Varje online-skräddare som är med kommer att få en utvärdering på följande:

  • Designmöjligheter på kostymen via hemsidan
  • Antalet mått som behövs för att sy upp kostymen
  • Leveranstid
  • Kostymens fabrikation (ska försöka hitta ett samarbete med en skräddare som kan hjälpa mig med detta)
  • Passformen

Allt kommer att ske i två steg; första steget är själva beställningen där de första två punkterna ovan kommer att recenseras. Det andra steget är ju så klart när kostymen kommer då jag går igenom de tre sista punkterna, självklart med bilder på den färdiga kostymen jämfört med hur den såg ut på hemsidan vid beställning. I helgen ska jag gå igenom mina mått och göra den första beställningen, så mer om det då.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.