Angelica Lagergren

En sjukt nervös stund.

bild(6)Vi är klara med planeringsmötet! Det gick så snabbt och vi kom på så himla bra idéer inför sommarens och höstens nummer. Jag är verkligen glad över att jobba här på VeckoRevyn, med de här fina kollegorna. Det kommer att bli tomt när jag ska gå på mammaledighet. Jag har inte bestämt än hur länge jag kommer vara hemma, bara att jag och Stefan ska dela 50/50 på ledigheten… Vad det innebär i tid vet jag inte än.

Hur som helst, jag fastnade i en mapp här på datorn med bröllopsbilder. Och hittade bilder när vi sitter i taxin på väg från Berns till Tyresö slott. Jag får hjärtklappning bara av att se bilderna. Jag minns att jag satt i ett hav av tyll med en miljon fjärilar i magen. Med tankar om hur dagen skulle bli. Alla förväntningar. Jag satt stundvis sammanbiten, stundvis log jag. Jag var ju där i bilen med mina tärnor, mina syskon och bästa vänner som jag älskar något enormt. Jag är så glad över att just de där tjejerna var med mig den där dagen.

bild(4)bild(5)Att regnet öste ner utanför taxifönstret störde mig nåt enormt, fast jag inte ville att vädret skulle påverka mig. Jag vill ju ha fantastiska motljusbilder… Men nu i efterhand gjorde det mig ingenting att det regnade. Bilderna blev magiska i alla fall. Jag sprang till och med i regnet på bilderna, innan vigseln utan att ens tänka på att jag blev blöt. När jag mötte Stefan ute på slottet lugnande jag ner mig och kunde pusta ut. Det var han och jag. Vi. Det var ju vår kärlek den här dagen handlade om. Inte vädret.

_A9A3055Foto: Jessica Silversaga

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.