Angelica Lagergren

Bröllopsfilmen

Nu så, är det ordning på oss. Vi håller vad vi lovar. Vi kan ju inte bara skjuta upp och glömma saker nu när vi är på väg att bli småbarnsföräldrar. Filmen är filmad och klippt av Sofia Brattwall som var med oss från tidig morgon på Berns till sen kväll på Tyresö slott och allt därimellan. Ett stort tack till dig som förevigade vår dag på detta sätt.

Önskar ni komma i kontakt med Sofia, för en förfrågan om att hon ska filma er stora dag, så kan ni göra det genom att klicka på länken här.

/ Stefan & Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Christensen

  Sett den här filmen flera gånger & jag gråter ögonen ur mig varje gång! Ni ser ut att ha haft ett helt magiskt bröllop, vilken fantastisk dag att minnas. Kram <3

 2. Moa

  Hej!

  Helt otroligt fantastiskt vackert! blir aldeles tårögd och kan inte annat än längta efter min och min fästmans stora dag.

  Jag har dock en fråga, och jag vet inet om det är en ”ful” fråga (?!) men finns det någon möjlighet att fåe tt ungefärligt pris på vad det kostade för er att vara på Tyresö slott som jag förstått det som att ni var?

  Stora kramar till er båda!

  1. Herr och Fru Lagergren

   Hej Moa,
   Grundpriset på det paket som låg för grund för vårt bröllop låg(ligger?) på ungefär 1700kr/kuvert. Sen så la vi till lite olika rum, extra med fri bar m.m.
   / Stefan

 3. Malin Lundblad

  Åh jag fick gåshud och tårar i ögonen och jag känner inte ens er! Rakt in i hjärtat 🙂 Ni är såååå fina tillsammans 🙂