Angelica Lagergren

Äntligen dags för På Spåret

pasparet3Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för 2013/2014-säsongen av SVTs På Spåret. Så sjukt taggad. Sedan några år tillbaka har jag kollat på programmet med mina vänner Sofia och Axel och tillsammans med dem tävlat mot lagen på TV. Angelica och jag träffades ju för snart tre år sedan, precis lagom till premiären av På Spåret. Vi skulle hem till Sofia och Axel och bilda varsitt lag och tävla mot lagen på TV. Jag var så taggad. Angelica hade en enorm huvudvärk den kvällen så vi ställde in, men tävlade mot Sofia och Axel med SMS istället. Vi vann stort och Angelica var så jäkla duktig.

pasparet1När jag och Angelica var iväg på vår första roadtrip två månader senare, sa Angelica att hon hade en sak att erkänna. Hon berättade med darrig röst att hon beställt det första avsnittet av SVT och sen studerat in alla svar för att hon vill imponera på mig. Vi hade alltså fuskat oss fram till mitt bästa resultat någonsin i På Spåret. 44 poäng. 44 poäng!!!

pasparet2För mig gjorde det inget, och vilken gullig gest av Angelica. I år ska jag däremot slå de där 44 poängen som vi fuskade oss till. Det ska jag banne mig göra. Så är det bara.

pasparet4SVT har nu tagit fram en lite roligare lösning för oss hemmatävlare med sin nya På Spåret-app eller hur det nu ska fungera. Vi får i alla fall en nödbroms i vår smart phone, läsplatta eller dator där vi sedan skriver in våra svar. Poängräkningen går att koppla till Facebook så att man kan tävla mot sina andra ”På Spåret”-tokiga vänner.

/ Stefan

Bilder från svt.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.