Angelica Lagergren

Tre fredagsönskningar.

Det här skulle kunna bli ett stående inlägg varje dag faktiskt. Eller i alla fall ett inlägg i veckan. Ja, så får det bli. Varje fredag kommer jag lägga upp tre saker jag vill ha. Det kan vara kläder, väskor, inredning eller nåt annat spännande. Det är länge sen jag var så shoppingsugen som jag är nu. Och det går som sagt inte alls ihop med vår ekonomi just nu… Hur som helst, önska går alltid!

1. Svart väska

Den här snygga väskan från Lindex, för endast 299 kr, får gärna hänga på min arm i höst. Insåg igår (eller hallå?! För länge sen insåg jag det) att jag inte kan lägga 10.000-20.000 kr på en väska. Just nu. Kanske aldrig mer.

Skärmavbild 2013-08-30 kl. 09.34.142. Lyxig lampa

Alltså hur cool är inte den här lampan? Och egentligen ganska onödig. Och dyr. Jättedyr. Men jag vill ha den i alla fall. Skulle till och med vilja ha tre stycken hängandes nära varandra. Den finns att köpa här!

Skärmavbild 2013-08-30 kl. 09.32.26

 

3. Apcool tapet

Stefan har länge velat ha en vägg hemma med en tapet av böcker. Ni vet en sån där ganska mörk historia. Jag har sagt nej, nej, nej varje gång Stefan tagit upp det. Jag älskar ju vitt, allt hemma får gärna gå i vitt, mässing, guld, koppar och på sin höjd lite orange och kanske grått. Men nu hittade jag den här fina tapeten (på samma sida där den där snygga lampan finns) och blev kär. Så coolt ju! Jag tänker att vi kan ha en sån vägg i vardagsrummet.

Skärmavbild 2013-08-30 kl. 09.38.22

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.