Angelica Lagergren

Billiga spanx!

Jag sprang iväg en snabbis på lunchen för att köpa ett par spanx. Jag ska på bröllop i morgon och klänningen jag ska ha är lite för tight över min rumpa. Jag provade igenom spanx sortiment och kom fram till att de inte alls drar in eller förminskar min röv, så jag bestämde mig för att köpa ett par från H&M för 129 kr. Hann aldrig testa men tänker att de får duga. De blir säkert kanon!

Det är den här klänningen här nere på bild som jag äntligen ska använda, från Mayla! Jag är så glad över att jag köpte den. Den känns extremt len mot huden, och det är inte så konstigt eftersom den är i 100% siden. Jag köpte den på rea i somras och har velat använda den massa gången, men samtidigt velat spara den till bröllopet jag ska gå på i morgon. Så äntligen!

Nu ska jag dricka upp min red bull jag köpt, plugga in musik i öronen och skriva järnet. Sista dagen av skrivande, nästa vecka blir det mer research inför nästa nummer av VeckoRevyn. Ska i och för sig göra ett spännande ”Hemma hos”-reportage nästa vecka också som jag ser fram emot. Jag älskar att jag får göra så många olika saker i mitt jobb. Och träffa så spännande människor.

/Angelica

1069176_10153041905720381_2069470675_n bild(2) bild(1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.