Äntligen är han här! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Äntligen är han här!

I morse ringde klockan 04:30. Vi åkte genom tjock dimma ut till Arlanda för att hämta min moster och mina två kusiner som bor i Grekland. Äntligen är de här! Äntligen har vår lilla ringbärare Savaas kommit! Lyckan!!! Vi viftade med svenska flaggor när de kom. Hihi.

Så peppade nu! Idag är det bara 18 dagar kvar till bröllopet. Och på vägen till jobbet sjöng Jessica en sång i bilen som fick både mig och Stefan att bryta ihop och börja gråta. Så vackert! Hon ska inte sjunga på bröllopet, men det är en låt som betyder massor för oss…

Nu blir de jobb, jobb, jobb. Jobbar den här veckan och nästa sen har jag seeeemester!

/Angelica

bild bild(1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.