Äntligen fredag! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Äntligen fredag!

Så skönt med fredag tycker jag. I morgon planerar jag att träna och sola. Och på kvällen ska jag, tvilling och min bästis Maria gå på Gyllene Tider på Tele2 arena. Vilken drömdag! Men först måste jag storstäda när jag kommer hem… innan det är dags för det obligatoriska tacosen, det är ju freeedag hörrni!

Idag tänker jag ta en promenad på lunchen och få lite sol på min nos. Igår satt vi i en bil hela dagen, tur och retur till Dalarna för ett sista avsked till Göte, Stefans farfar. Världens finaste Göte, jag kommer sakna dig så mycket! Det var en väldigt fin begravning. Ett fint sista farväl.

/Angelica

bild(1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.