Stora planeringskvällen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Stora planeringskvällen

I kväll ska jag och Stefan sätta oss och beta av vår lista med saker att göra. Vi skulle ha gjort det igår, men vi har tyvärr fastnat för en ny tv-serie (Orange is the new black), så det blev ingenting gjort… Jag vill känna att vi har läget under kontroll, vilket jag tror att vi har. Men jag vill gärna ha så lite som möjligt att göra den sista veckan. Sååå… vissa saker måste vi faktiskt ta tag i och lösa. Vi har några saker kvar att beställa (Nu är det ju faktiskt ganska ont om tid, så håll tummarna för att grejerna kommer fram i tid).

Jag kan inte förstå att det bara är 24 dagar kvar nu… Helt sjukt! Vi ska även skriva ihop vigselprogrammet när vi kommer hem. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute. Igår kändes det som att sommaren var slut och hösten redan är på G, hoppas inte. Vill ju ha sommarvärme på bröllopet. Nu ska jag korra en text innan det är dags för lunch. Hej så länge!

/Angelica

98ea02af56a515332fc3c3c65eed272c

69673b79d0db46f9a66bbd4e4d9c6fe4

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.