Savvas – vår ringbärare – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Savvas – vår ringbärare

Skärmavbild 2013-07-24 kl. 10.35.00

 

Ovanstående Facebook-meddelande fick jag av Angelicas kusin den 1 december 2012, det var en bra dag, vi flyttade till hus och Savvas skulle komma på vårt bröllop :). Savvas är Angelicas lilla grekiska kusin som också ska vara vår ringbärare på den stora dagen. Full av energi och vad ni kids kallas för “swag” till bristninsgränsen. Vi har nu de senaste dagarna letat efter en vit kostym åt Savvas som han kan ha på bröllopet och hittat en perfekt! Nedan följer bildbonanza från vår senaste resa till Grekland som var i höstas.ringbärarkostym

bildbild4

bild2

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.