Följ gärna mig på instagram – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Följ gärna mig på instagram

Jag uppdaterar ganska flitigt på instagram, så om du vill kan du följa mig där! Sök på angelicalagergren så hittar du mig. Trots att jag är beroende av instagram och facebook kommer vi ha en mobilfri vigsel. För mig är just vigseln så privat, så där kommer vi be alla våra gäster att inte fotografera med sina mobiler. Vissa kommer säkert tycka att det är jättekonstigt, men det är så vi vill ha det. Inga bilder från kyrkan, men sen på middagen kommer gästerna självklart få ta bilder. Vi kanske får skapa en hashtag där alla bilderna hamnar, så man lätt kan kika in på instagram på söndagen och titta på alla bilder.

Har ni varit på instagram och facebook-fria bröllop? Jag känner själv att jag har svårt att vara “här och nu” när jag sitter med mobilen i högsta hugg. Och sen som jag skrev, tycker jag att vigseln är så pass privat, att jag inte vill att nån filmar eller tar bilder som direkt läggs ut på alla sociala medier som finns. Lite så känner jag, alla gör såklart olika på sina bröllop, men vi har valt att ha det såhär och hoppas verkligen att det respekteras.

Här kommer ett gäng bilder från mig instagram!

/Angelica

brollopsdukning 2 vin bada fotvard jag stark svenskskargard finanaglar pioner love vilapabuss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.