Drömhår – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Drömhår

Igår tog jag en semesterdag för att fixa mitt hår inför bröllopet. Min duktiga frisör Emelie J på Klippteket Sthlm fixade först min utväxt, sen satte hon i hundra slingor löshår. Jag är så nöjd! Jag ska verkligen ta hand om mitt hår den här gången… Jag har haft extensions några gånger innan, men… jag är inte bäst på att pyssla med mitt hår tyvärr. Men nu har jag köpt massa dyra produkter från Kérastase, så jag hoppas att jag ska ha tålamod och tid att pyssla om mig själv.

När Emelie gjorde min bröllopsfrisyr igår och fäste slöjan började jag gråta… Hon fick också tårar i ögonen. Jag undrar hur det ska gå på bröllopsdagen… Det kommer bli många, många tårar. Måste verkligen hitta en bra, vattenfast mascara.

Det tog några timmar (och tusenlappar) att fixa det här svallet, men det var det så värt. Emelie och jag har känt varandra i så många år och jag förstår inte varför jag slutade gå till henne. Hon är verkligen grym! Idag ska min tvillingsyster till henne för att fixa sin utväxt.

/Angelica

haret

bild(2)1011999_10151463249067455_829775574_nHär är bästa Emelie! Hon är expert på just löshår. Du kan boka tid hos henne här! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.