Min vigselring är klar! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Min vigselring är klar!

Ihhh! Jag fick precis ett mail från den fantastiska guldsmeden som gör min vigselring. Nuuuu är den klar. Jag fällde en tår här vid skrivbordet. Känner att NU är det liksom på riktigt. En miljon fjärilar i magen. Så lycklig!

Det är Josefin Cummings som har gjort min ring. Letar du efter en duktig, trevlig och alldeles underbar guldsmed tycker jag att du ska kontakta henne. Jag hoppas att jag får en diamantring till av Stefan som “push-present” när jag föder barn. Och jag hoppas då att det är Josefin som kommer att göra den. Drömma går ju alltid!

Jag ska hämta vigselringen på måndag. Hur ska jag kunna hålla mig och inte ha på mig den? Jag får låsa in den någonstans. Jag kommer även få min förlovningsring på måndag, hon har förminskat den. Jag har liksom nästan glömt hur det känns att ha en förlovningsring. Så länge jag sen jag hade den på mig!

/Angelica

Skärmavbild 2013-06-28 kl. 15.03.11

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.