Förhandsvisning av bröllopsvalsen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Förhandsvisning av bröllopsvalsen

I söndags så var vi ju på Tyresö slott, som vi skrev tidigare i veckan. Vi passade ju då också på att ta en svängom med valsen i Musiksalen som svärmor filmade. Här kommer filmen. Vi är ju inte riktigt där ännu men det är svårt utan musik. Men med ett kommentatorsspår av svärmor, inte att förakta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6eRkSE5Gcw[/youtube]

 Jag tror Tony Irving skulle ha sagt följande; Ganska bra för att vara första veckan här i Let’s Dance.. MEN fotarbetet måste sitta på plats, hållningen är svag, ni måste upp och ner inte bara upp. Och ni måste lära er koreografin.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.