Längtan efter ett barn – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Längtan efter ett barn

Tänk att man kan längta så mycket efter någon som inte finns. Som inte ens är i närheten av att finnas. Både jag och Stefan vill ha barn, men jag vill inte bli gravid prick nu. Inte innan bröllopet, men efter bröllopsresan är det mer än välkommet. Jag är ganska öppen med det när folk frågar. Jag längtar så enormt mycket efter att få vara gravid. Köpa mammakläder, må illa, smyga med att jag är gravid. Jag längtar efter att få köpa barnkläder, inreda ett barnrum, inte sova på nätterna, vara i samma gemenskap som alla andra mammor.

En av mina närmsta vänner ska få barn vilken dag som helst. Det är så spännande. Jag längtar så efter att få hålla i hennes lilla, lilla son.

Många tar för givet att det är enkelt att bli gravid. Jag hoppas att det ska gå bra för oss, men det vet man ju inte innan man sätter igång och försöker. Man har liksom ingen aning. Det kanske går fort, det kanske tar flera år. Det känns som vi har ett spännande äventyr framför oss, även när all bröllopsplanering är över. För det tror jag helt ärligt kan bli lite tomt när det är över. Vi ägnar nästan varje kväll till att planera små detaljer inför bröllopsdagen.

Lite funderingar sådär på kvällskvisten…Nu ska jag sova! I morgon ska jag på middag hos min fina vän som kan föda när som helst. Ska bli supermysigt!

/Angelica

cc39ee0c2f77b8640a366108df5b7868 a61230d28521030087dc61fcb94a7972

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.