Angelica Lagergren

Skepp ohoj!

Nu drar vi snart ut på sjön. Det ska bli helt underbart, jag ska njuta av varje sekund. Jag hoppas att det finns metspön, jag älskar att fiska. Det är så rofyllt. Men jag kan inte döda fiskarna jag får upp, först vrålar jag som en dåre, sen slänger jag ner fiskarna igen. Men just metningen är mysig tycker jag.

Ha en finfin midsommar kära du! Njut av sill, jordgubbar, cider och rosévin – för det ska jag göra! Glöm inte att plocka sju sorters blommor och lägga under kudden!

Jag har dock en intervju att göra här på kontoret innan jag kan packa ihop för helgen. Men det borde gå ganska snabbt!

Puss puss!

/Angelica

b34e07dd439c0d4f1d54b9fbcba825e7

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Och du, Julia som fångade min brudbukett-

    hon förlovade sig veckan efter!! Jag bara ryser när jag ser dom bilderna! Robert som springer fram är ju bara så kär så han inte kan hålla sig ifrån henne!

  2. Lisa

    OJ vilken fråga!!

    Vad var bäst? Alla känslor!

    Alltså, man kan ju planera sitt bröllop i minsta detalj, men man får aldrig se allting klart förrän den verkliga dagen. Du kan ALDRIG förbereda dig på hur du kommer känna dig! Hur andra kommer att bli så rörda av er kärlek. Jag grät i flera veckor av tacksamhet! Det var en sån otroligt underbar perfekt dag! Jag och Viktor hade pratat mycket om vad som skulle kunna gå fel och vad som skulle kunna ”förstöra” ens dag. MEN INGENTING kan förstöra en bröllopsdag!! Jag spillde på min klänning vid lunch, dom spelade vår ingångsmusik långt innan vi gick in och tårtan hade totalt kolappsat men vi bara skrattade!!

    Här kan du läsa lite om bröllopet:

    http://www.polkadotbride.com/2013/04/lisa-and-viktors-swedish-castle-wedding/

    Du får gärna maila mig om du vill skriva mer!

    [email protected]

    1. Herr och Fru Lagergren

      Vad fint!!! Så roligt att få text till de bilderna jag sett. Det verkar ha varit en magisk dag!

  3. Lisa

    Är det sant?! Hur kommer det sig att du sett våra bröllopsbilder? Känner du till fotografen?

    Såg nu att jag gjorde en felskrivning, vi gifte oss i november, inte oktober!

    Jag har skickat länken till er blogg till flera av mina vänner som ska till att planera sina bröllop. Det ska bli jättekul att se era bilder sen!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Jag är en riktig bröllopsknarkare jag också, så jag har kollat in den fotografens bilder tidigare. Så fint när du och din man möttes! 🙂 Vad var det bästa med hela dagen tyckte du? Buketten var supefin!
      Vad roligt att du skickat den vidare! 🙂

  4. Lisa

    Hej hej

    Jag erkänner direkt att jag läst precis alla inlägg på er blogg. SÅ då var det sagt och jag behöver inte skämmas (kan i stället börja känna mig som en stalker!)

    Hur som helst, jag gifte mig i oktober och har sen dess befunnit mig i ett bröllopsvaccum. Tack och lov gifter sig alla möjliga underbara vänner run omkring mig framöver och jag är HÖGST engagerad i deras planering!

    Nu till det jag tänkte säga, Jag hade en helvit bukett när jag gifte mig. Jag hade helst velat ha pioner men ett novemberbröllop tillåter inte riktigt det, Inte heller hortensia som var mitt andrahandsval. Det blev i stället nejlikor. Dom står sig extremt länge och är inte helt olika pioner. Anyway jag fick tipset att ha gröna löv runt omkring blomman för att blomman ska träda fram lite mer mot klänningen. Eftersom att du tänkt göra din bukett själv tänkte jag att det kunde vara kul att prova båda varianter!

    Här är mitt bröllop om det är av intresse! (btw världens mest underbara fotograf!!)

    http://theresewinberg.com/blogg/lisa-viktor/

    1. Herr och Fru Lagergren

      Åhh jag har sett ditt bröllop innan. Så himla fint! 🙂
      Vad rolig du är som läst hela bloggen, det uppskattas! Bra tips med blommorna, får testa det också. 🙂