Prinsessbröllop – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Prinsessbröllop

Snart är det dags för Madeleine och Chris att gifta sig. De säger ju ja till varandra (förhoppningsvis, hehe) den 8 juni. Jag ska ha en grillkväll då, här hemma med några tjejkompisar, och självklart ska vi följa bröllopet på tv. Jag älskar bröllop så jag ser verkligen fram emot det.

Jag längtar efter att få se vad Madde valt för klänning, kommer det bli en i spets? Hur kommer hon ha håret? Utsläppt? Uppsatt? Slöja? Vad kommer hon ha för blommor? Jag vet ju fortfarande inte vad det blir för blommor i min brudbukett. Det kommer jag att veta två veckor innan bröllopet, det beror på om det går att frakta hit pioner då eller inte. Jag hoppas verkligen det, jag älskar, älskar, älskar pioner.

Bilderna är från kungahuset.se.

/Angelica

H.K.H

Prinsessan_Madeleine_Herr_Christopher_O’Neill_foto_Patrick_Demarchelier

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Alltså åååååh, är helt pirrig i kroppen inför detta! Älskar kungabröllop så himla mycket. Älskar kungahuset (utom kungen!) och allt omkring. Älskar, älskar, älskar!!!!