Istället för ris – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Istället för ris

Jag hittade Kajsons blogg och fastnade direkt. Så mycket inspiration. En helt underbar blogg verkligen! Hade det inte varit för att jag älskar att planera vårt bröllop, så hade jag gärna anlitat henne.

Hon och hennes man hade samma tema som vi har, Paris. Eller de kanske hade mer Frankrike, men nästan samma. Jag snappade upp en av hennes idéer direkt, så nu har jag gjort strutar av tårtpapper, som jag ska lägga rosblad i som gästerna kan kasta. Man får inte kasta ris utanför Tyresö kyrka, så rosblad i vitt och rosa kommer det att bli. Testade att ha sönder en ros för att få en känsla av hur det kommer att se ut. Magiskt! Precis så som jag vill ha det. Det blir en ros per strut, så det blir ju en del vackra rosor som ska tas sönder och strös i vinden… Men så får det vara!

Var hittar du inspiration till ditt bröllop? Jag har ungefär 40 mappar på min dator med olika kategorier – tårta, gästbok, inbjudan, klänningen, skorna, fotoinspiration, dekorationer, med mera. Det finns så mycket fint, jag önskar att jag hade ännu mer pengar, det finns så mycket jag vill göra. Men mycket är ju väldigt dyrt. Därför är det bra att jag är en pysslig person som gör mycket själv.

/Angelica

bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.