Vickning – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vickning

Vi har bestämt menyn för bröllopet, och även vickningen som kommer serveras på natten. Bröllopet är ju ganska pampigt, med frack och långklänning, så vår vickning överraskar nog en del. Jag vill inte avslöja vad det är än, men gott kommer det att bli. Vad äter du helst som vickning? Eller äter du helst inte på natten?

När jag och Karolina var på Eurovision i Malmö i helgen beställde jag upp nachos till hotellrummet på natten. Det var så himla gott! Smält ost, stark salsasås och nachos. Mums! Jag ser hysteriskt glad ut, hehe. Men det var så skönt att få byta om till pyjamas och bara slänga sig i sängen och äta.

/Angelica

bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.