Bröllopsresan går till… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bröllopsresan går till…

…Maldiverna! Idag bokade jag och Stefan vår bröllopsresa. Jag är så lycklig över det! Jag har alltid drömt om att få åka iväg till ett ställe där sanden nästan är vit och vattnet turkost. Ett ställe som ser ut som ett paradis! Vi blev rekommenderade att åka till ön Kuredu, så dit åker vi den 6 september. Vi kommer att bo i en Water villa, som ligger ute i vattnet (vilket man nästan hör på namnet, hehe). Jag skulle gärna lära mig dyka när vi åker dit… Det vore ascoolt! Har aldrig testat det, dock får jag ont i öronen när jag dyker vanligt… men det kanske inte är samma sak?

/Angelica

5 Skärmavbild 2013-04-10 kl. 12.27.42 Kuredu-Resort-Maldives-Aerial-View Maldiverna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.