Mysig helg. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Mysig helg.

I fredags var jag och Stefan hemma och kollade på Let´s dance och åt tacos. En perfekt fredag enligt mig!

På lördagen sov jag utan att ställa någon väckarklocka, vid tio gick jag upp och åt frukost. Sen städade vi hemma, UTAN att bråka. Det har aldrig hänt förut. Vi bråkar faktiskt aldrig, bara om städning. Så efter bröllopet (när vi inte behöver spara pengar längre) kommer vi skaffa städhjälp en gång i veckan. Det kan det verkligen vara värt!

Efter städningen åkte vi till Tyresö och pratade blommor till bröllopet. Blir förmodligen pioner, men det får vi veta sista veckan i juli… Jag måste alltså släppa kontrollen… Panik! Blir det inte pioner så blir det stora kvistrosor, som är lika pioner. Kommer nog bli bra hur som helst. Tror jag. Hehe. Måste lita på att det blir bra, bröllopet står ju inte och hänger på vilken typ av blommor jag ska ha i min bukett….

Efter blomstersnacket åkte vi till Tyresö slott (där vi ska gifta oss) och åt en god, ekologisk lunch.

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 13.13.14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen var det dags att handla till kvällen, vi hade Fia och Axel över på middag. Så trevligt! Vi drack massa rosévin. Massa champagne. Både Stefan och Axel rakade ner sina skägg och skaffade mustasch. Har tyvärr inga bildbevis på det. Haha.

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 13.14.36

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här vinet var från 1985, samma år som jag föddes. Tyvärr var det riktigt, riktigt dåligt. Det gick inte alls att dricka. Hej då massa pengar. Något som var sjukt skönt var att jag inte var det minsta bakis igår, så härligt att slippa huvudvärk och illamående. Vi solade i loungen, åt god frukost innan det var dags att handla igen.

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 13.13.31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 13.13.42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middagsgäster för söndagen var nämligen på intågande, min bästis (och tärna) Mary kom över på middag. Och Stefans kompis Viktoria var på Sverigevisit (hon bor i Madrid annars) och åt med oss. Jag lagade mat! Kors i taket, jag lagar nästan aldrig mat… Jag gjorde pasta med soltorkade tomater, babyspenat och kött. Det blev så gott!

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 13.13.50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en supertrevlig avslutning på en riktigt bra helg. Jag känner mig utvilad och redo att ta tag i träningen igen. Har legat på latsidan de senaste veckorna, men nu kör jag igen!

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.