Angelica Lagergren

Tröttheten.

Jag håller på att somna. På riktigt. Jag sa just till praktikanten att hon skulle peta på mig om jag började snarka bakom datorn. Haha. Nej, nu hinkar jag red bull och hoppas på ett mirakel. Min kära kollega Josefin påminde just mig om att jag (eller hehe, vi) har en blogg. Så – nu är det dags att blogga igen!

Jag vet att jag är trött för att jag har järnbrist, men visst kan man bli trött av våren också? Av chocken att få mer solljus på sig? Jag tror det. Det känns så. Jag skulle kunna gå hem nu och sova hela helgen. Men det går inte. I morgon ska vi åka till en blomsterbutik och kolla om det går att beställa pioner. Så spännande! Jag insåg just att jag har massa saker att blogga om. Den 11 april ska jag träffa Ida Sjöstedt igen. Igår var jag och köpte en superfin bh att ha på bröllopet! Vi hörs mer i kväll!

/Angelica

Bild 2013-04-05 kl. 16.03 #2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.