Wedding cake – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Wedding cake

På lördag ska jag och Stefan iväg till “En nypa socker” för att provasmaka bröllopstårtor. Så himla spännande! Allt som har med bröllopet att göra gör mig helt nipprig. Jag förstår redan nu att det kommer bli tomt när allt det här är över… Men då får man fylla tiden med annat.

Vi satt och letade inspirationsbilder igår som vi ska ta med på lördag. Vi kan inte riktigt enas… Men just nu lutar det åt en vit eller rosa tårta… Vi får helt enkelt se! Det finns ju hur mycket som helst att välja mellan. Sen vill jag inte bara att den ska vara snygg, den ska ju smaka gott också.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.