Min best man – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Min best man

20130201-115255.jpg

 Låt mig presentera, på bilden till vänster, min best man Björn. Vi träffades för snart 9 år sedan och har hållit i hop sedan dess. Björn har dock svikit lite och flyttat till Helsingborg, men det gör honom inte till en sämre människa för det. Han är ju trots allt född i Stockholm och jag är inflyttad så jag ser det som 1-1. Vi är rätt lika men ändå väldigt olika varandra. Eller egentligen är vi kanske mest lika när man tänker efter. Vi har båda våra preferenser när det kommer till t.ex. alkohol. Björn gillar inte Ouzo efter en tonårsresa till Grekland, vilket vi kan se på bilden ovan (flaskan var jag så snäll att jag köpte i “jag har varit på resa”-present efter jag varit där med Angelica i höstas), och jag gillar inte vodka med upplöst colastång efter en blöt kväll med Monopol. Jag och Björn slog vad om att förloraren skulle dricka upp flaskan. Jag förlorade och spenderade resten av kvällen på toaletten. Björn drack en del han också trots att han vann, för sådan är Björn, en god vän.

Bilden nedan är från nyåret efter Monopol-förlusten. Ni vet runt då det var coolt med Guitar Hero på fester. Det tyckte i alla fall jag och Björn.

Björn har i alla fall redan börjat planera min svensexa. Det har inte Angelicas maid of honor (alltså Angelicas möhippa då, att hon skulle planera min svensexa vore ju bara konstigt). Det känns som att jag och Björn leder lite. Jag tror faktiskt att vi gör det.

20130201-115108.jpg

 / Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.