Angelica Lagergren

Frackar från Blacktie.se

För några år sedan när jag skulle på min första smokingmiddag så ordnade jag min smoking från Niklas på blacktie.se. Supertrevligt bemötande och otroligt proffessionell service. Sedan dess har de legat och grott i bakhuvudet. I fredags hade vi några vänner över på middag och vi diskuterade klädseln för bröllopet och då inte alla har en frack hängandes hemma i garderoben i väntan på att bli bjuden på frackbröllop. Så jag kom att tänka på Niklas och folket på blacktie.se när en av vännerna kläckte den fantastiska idéen om att vi skulle kontakta någon butik och fråga om vi inte kunde samla alla beställningar och hänvisa dem till ett och samma ställe emot en rabatt.

Vi kan nu stolt erbjuda våra gäster 10 % rabatt på hela sortimentet på blacktie.se för dem som hellre köper sin frack än hyr den för dagen. Jag menar varje respektabel gentleman har en frack hängandes i garderoben. Jag har min!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erik

    Hur tycker ni kvalitén har varit på frackerna? Är på gång att beställa, men det är ju alltid lite osäkert förstås. Och en rabatt är ju kanon, var det en engångstillfälle eller kan man fortfarande få 10% hos dem?

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Erik,
      Nej, tyvärr så gällde koden enbart gästerna på bröllopet. Det var så det var villkorat med BlackTie. Däremot så är de som köpte frackarna supernöjda med dem och servicen. En av våra vänner låg nämligen mellan storlekar, så där plockades det ihop byxor från en frack och kavajen från en annan och snabbt går det. Jag köpte deras lyxigare lackskor, och de var så fruktansvärt bekväma, inte ett enda skavsår. Jag använder min smoking från dem så ofta jag kan och tillställningen bjuds.
      / Stefan