Skor från Ida Sjöstedt. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Skor från Ida Sjöstedt.

Nu står de där i garderoben, mina fina bröllopsskor. Jag kommer ha två olika, de här och ett par ballerina jag hittade i London. Jag måste gå någon kurs i hur man går i höga klackar. Tips någon?

20121219-075113.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Träna träna träna! Ha på dig skorna inomhus korta perioder varje dag, det finns inget värre än att få ont i fötterna (det får man ju ändå tillslut, men på så vis är du lite mer “härdad” om du inte är van sen innan.)

  Om du är helt ny så börja med att gå i skor med lite lägre klack och gå gradvis upp tills du är på samma höjd som bröllopsskorna. Eller, jag har hört någon säga att man ska gå i skyhöga skor så när man väl sätter på sig de riktiga skorna känns de som tofflor.. Haha 🙂 Hursom, lycka till med allt!

 2. Ebba H

  är jättesugen på att köpa dom där skorna, skulle du kunna säga hur dom är i storleken? är dom sköna att gå i?

  vore jättesnällt ! 🙂

  1. Angelica Lagergren
   herrochfru

   Hej Ebba, jag kan inte gå i höga klackar. Alls. Skulle behöva gå en kurs. Men jag tänker att de är bra ståskor och sittskor. De är ju sååå snygga! 😉 Så jag kan tyvärr inte svara på om de är sköna, de är väldigt höga, dock med platå fram… kram Angelica