Drömskor. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Drömskor.

Jag har klickat hem ett par skor till bröllopet. Stefan älskar inte mitt val av skor, men jag är kär. Det är Ida Sjöstedt som gjort skorna och de finns på Nelly.com för 995 kr. Dock kommer de inte riktigt fungera till bröllopsklänningen… Men kanske senare på kvällen, när jag förmodligen ska ha en annan klänning. Mer om det senare!

Hur som helst, jag älskar Idas skor och de kommer göra sig sjukt bra i min walk in closet. Och förhoppningsvis kommer jag få användning av skorna flera gånger efter bröllopet. Men först måste jag gå en kurs i att gå i höga klackar, eftersom jag ser ut som en trebent kamel när jag försöker mig på något som är högre än 3 cm. Klackhöjden på dessa godingar är 14 cm (!).

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.