Mina brudtärnor. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Mina brudtärnor.

Mina brudtärnor ska få varsin VS-morgonrock. Jag tänkte att vi skulle sova på hotell natten innan bröllopet. Helst i samma rum, typ en svit. Som i SATC (Så töntigt, I know, men jag älskar ju sånt!). Min tvilling ska sminka mig den stora dagen, det skulle jag kunna göra själv, men känns skönare att ha någon som gör det. Jag vet ju att det finns vattenfast mascara, men finns det vatenfast ögonskugga och kajal? Jag vet redan nu att det kommer att komma tårar under dagen.. Vill ju inte ha svarta ränder i hela ansiktet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Hej!

  Jag måste bara tipsa dig om en jättebra produkt som jag brukar tipsa kunder som kommer in och vill ha vattenfast mascara, eller skugga till mig på jobbet! Du kan använda om du vill göra vad som helst vattenfast! Den heter Weather everything och kommer ifrån Bare Minerals! Fungerar som en produkt där du kan göra vilken av dina sminkprodukter som helst vattenfasta! Det är som ett vatten som du blandar med den produkten du vill använda. Sedans sitter även Chanels liner otroligt bra! Mjuk och smidig!:-)

  mvh

  Louise

 2. Anna

  Hej

  Kajal finns iallafall, det hade jag på mitt bröllop. Minns dock inte vad det var för märke, men jag köpte den på Sephora i USA. Antar att det borde finnas i Sverige också.

  Lycka till!