Flytt! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Flytt!

Hemskt ledsen för dålig uppdatering från vår sida. Vi har varit uppe i ett flyttkaos. Just nu sitter vi i bilen på väg till Mäklaren för att få nycklarna till vårt hus. Hus!!! Så underbart! Jag har en miljon fjärilar i magen. Hörs senare så får ni se lite bilder.
/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mattias E

    Hej!

    Intressant att ni skriver flyttkaos. Vi håller på att bygga en sajt för att göra en kom ihåg lista för flytt http://Www.moveria.se. Kommentera gärna på vår blogg vad vi borde få med i vår flytt checklista så andra slipper ert kaos 🙂

    Med vänlig hälsning,

    Mattias

Annons