Tyresö. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Tyresö.

Igår var vi på möte med Tyresö slott. Alltså wow. Det här kommer att bli ett sagobröllop. Jag återkommer med bilder i helgen. Jag och Stefan har precis suttit med gästlistan och budget i en timme. Det går ihop men jag vill bjuda fler gäster. Haha. Skulle jag bestämma skulle vi bjuda 130 gäster. Nu blir det 65-75 typ. Sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nightingale

    Bra val! Är uppvuxen där (ja, alltså inte på själva slottet då) och hoppas att jag själv kommer få gifta mig i tyresö kyrka och ha fest på slottet i framtiden. Det är så underbart vackert!

Annons