Inget fluff, tyll och extra allt. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Inget fluff, tyll och extra allt.

Jag har alltid drömt om att få se ut som en prinsessa den stora dagen. Jag är inte mycket för avskalat och enkelt. Nej, jag vill att det ska vara fluffigt. Med slöja, tyll och hela grejen. Men… jag vill tipsa om två superfina, enklare klänningar från svenska märket Greta. Om man vill ha en vacker bröllopsklänning som man faktiskt skulle kunna använda vid andra tillfällen också.  De här fina klänningarna finns på storefront.gretashop.com. Happy shopping! (Finns ju en hel del annat där som jag vill ha, som gärna får ligga under granen på julafton. Den prickiga blusen där pengarna går till Childhood. Eller den mintgröna långklänningen som jag gärna skulle ha på vårt champagne-mingel kvällen före bröli.)

Ha en fin tisdag!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons