Angelica Lagergren

Morgon och kväll

Jag och Angelica är inte samma person, vilket ni kanske redan hade räknat ut. Bizzar blogg annars…

Jag är en morgon människa och Angelica en kvällsmänniska. Detta betyder att just nu sitter jag uppe själv, läser DN, dricker kaffe och ser på TV4 Nyhetsmorgon ute i vardagsrummet medans Angelica ligger och sover som ett litet spädbarn inne i sovrummet. På rygg, med händerna över huvudet, helt avslappnad.

Kvällarna däremot så somnar jag ofta i soffan i ett desperat försök att hålla mig vaken så länge som hon vill vara vaken. Arbetsmornar så finns det givetvis då sin speciella rutin. Jag studsar upp när klockan ringer och raka vägen in i duschen. Sen så börjar sig planen skilja sig från verkligheten. Planen är att Angelica skall gå upp när jag är klar i duschen med oftast så blir det bara en hand uppsträckt med fem små trötta fingrar spretandes med kommentaren ”bara fem minuter till”. Dessa fem Angelica-minuter är allt från fem faktiska minuter upp till tjugo minuter. Lugna dagar är detta bara gulligt för då kryper jag ner i sängen igen och snoozar, stressiga dagar.. ja ni förstår.

Nu är Nyhetsmorgon slut så nu skall jag försöka hitta om det går någon repris från gårdagens Formel-1 kval från Austin, Texas.

Trevlig söndag alla!

/Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.