Angelica Lagergren

Josefin Cummings.

Nu har jag tid att blogga. Jag har precis ätit frukost efter en skön sovmorgon och kom på att jag måste skriva om vår fantastiska guldsmed. Mötet med henne var hur bra som helst. Ni vet när det klickar, man känner att det är en person som är varm, ödmjuk och grym på det hon gör. Expert i sitt ämne. Hon tog sig verkligen tid att berätta om diamanter och hur det fungerar.

Josefin Cummings ska alltså göra min vigselring och jag kunde inte vara lyckligare. Både jag och Stefan har letat i över ett år efter den perfekta vigselringen. Men det finns faktiskt inte. Många har varit fina, glittriga och vackra. Men ingen har känts perfekt. Det har varit något som inte varit helt rätt, den har varit för bred, för hög för brackig eller helt enkelt inte helt rätt. Jag vill att allt ska kännas på ett visst sätt inför bröllopet. Det är väldigt viktigt för mig.

Klänningen, ringen, tårtan, lokalen och kyrkan. Jag vill få fjärilar i magen av varje moment, jag vill inte att något moment bara ska stressas/lösas i all hast. NU har vi hittat rätt. Den här ringen kommer bli den finaste jag någonsin sett. Och det kommer bara vara jag som har en sån. Det känns fint. Speciellt och så, så, så underbart! Nu ska vi fundera i helgen på hur stora diamanter vi vill ha. Får jag bestämma rusar det dock lätt iväg i pris, men vi ska nog enas, jag och Stefan. Läs mer om gulliga Josefin HÄR.

/Angelica

 Bilderna kommer från hennes sajt, här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag har hittat en guldsmed som har radiantslipade diamanter… Helt plötsligt blev min ring bra mycket dyrare än jag tänkte. Vad har du tänkt? Sten? Färg?