Angelica Lagergren

Honeymoon.

När jag och Stefan började prata om bröllop och bröllopsresa så visste vi båda att vi ville åka till en riktig paradisö. En klassisk honeymoon-resa med andra ord. En sån resa tror jag inte att vi skulle unna oss annars, för den lär gå på en hel del lusentappar. Två veckor till Bora Bora eller Maldiverna tror vi att det blir vintern 2014. Alltså ingen långresa direkt kopplad till bröllopet. Vi behöver mer tid för att spara pengar, det finns inte en chans att vi hinner spara till både bröllop och resa tills augusti. Och Maldiverna och Bora Bora åker man heller inte till när det är svensk sommar hemma. Nu ska vi iväg och övningsköra. Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga teori, vila och packa inför vår flytt. Nu är det bara två veckor kvar tills vi bor i hus på landet istället för lägenhet mitt inne i stan. Sjukt egentligen! Men så spännande.

Bildbonanza från Bora Bora och Maldiverna! Kommentera gärna om du har tips på andra, liknande resmål vi kan åka till. Ha en fin dag!

/Angelica

Bilder från Pinterest. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C.

    Hej

    Vi har också kollat på just Bora Bora och Maldiverna men även upptäckt Aruba, Cook-öarna som bra alternativ. Samoa är också riktigt fint. finns ju en del fina öar i Söderhavet 😉