HEMMA I VÅRT HUS

BÄSTA TIDEN!

Hallå bloggisar.

Torka var det här- Energin har liksom inte lagts på bloggen på sista tiden. Jag har etthundrasjuttio bollar i luften och tiden har inte räckt till. Vissa saker har fått mera fokus än andra…

Önskar så att dygnet har flera timmar ibland!

Energin börjar krypa sig på nu och jag känner att lusten och glädjen för att skriva börjar komma tillbaka. Jag har så mycket jag vill visa er och berätta- Jag har ju världens bästa jobb!

Jag får göra det jag tycker är allra roligast om dagarna, arbeta med mitt allra största intresse! Jag känner bara sån lycka för det!

2017-12-11 01.02.16 1

 

Bästa tiden är NU- vi har julen framför oss, Julen för mig har alltid betytt så mycket, kärlek, värme och La familia. Vi boar in oss, bränner upp tusentals ljus, vi hetts bakar lussebullar på nätterna;) och jag poar med granris.  Mer granris åt folket, jag  (och Ernst) fullkomligt älskar granris! 😉

IMG_20171211_003054_423

Idag ska granen bäras in och få sin plats, barnen ska klä den och stjärnan ska sättas på toppen. Ska bli så mysigt att få göra det med barnen, kommer ihåg hur förväntansfulla de var förra året. De älskar när stjärnor och ljusstakarna kommer upp i fönstren och när belysningen  ute tas fram. Dem är precis som mig, älskar JULEN!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.