HEMMA I VÅRT HUS

FIX & TRIX

Gokväll hörni- Fredag!! Sitter i soffan i min ensamhet och myser, tända ljus i hela huset och jag värmer mig under filten. Godis skålen står tätt intill och handen går i ett upp till munnen…usch sicken godisråtta jag är!

Idag har jag hjälpt till på Furnitureplace igen- så himla roligt. Vi har fotograferat och fixat i ordning butiken. Vi har hunnit mycket och det är så roligt när man ser förändringarna.

Våran snickare har varit på plats och snickrat ihop mina önskemål- hihiii har så mycket idéer så dem tröttnar väl snart på mig;)

2017-09-01 07.59.34 1

IMG_20170901_205621_879

Jag har även hunnit jobba lite på ett projekt idag- klippt och klistrat! Inspirationen är det ingen brist på här…snarare för mycket inspo som snurrar i huvudet på mig;)

Jag är så glad att jag fått möjlighet att fixa och trixa med dessa projekt. Har i många år sagt att jag skulle vilja ha flera olika hus, ex ett sommarhus, ett hus i fjällen osv. På så sätt har jag möjlighet att få inreda i olika stilar- Jag gillar så många stilar och framförallt så gillar jag att blanda lite av varje.

Nu får jag chansen att pyssla av mig lite iallafall. Time to sleep!

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.