HEMMA I VÅRT HUS

HAR LANDAT


Hallå bloggisar. Sitter i min morgonrock i soffan- Uppkrupen med en filt och en kopp med thé jämte mig. Nu känns det som att hösten har kommit, inget mig emot! Älskar hösten- Man får boa in sig hemma, man vill ha det lite murrigt och varmt. Tända ljus!

Jag har hunnit landa efter Formex mässan som var fantastisk!! Önskade att jag fick flera dagar där bara, då det endast blev en dag för mig den här gången.

IMG_20170823_175907_109

IMG_20170823_184849_339

Min absoluta favorit var helt klart Ernst- Precis ALLT tilltalade mig i montern- Naturnära, hemtrevligt och galet snyggt. Jag föll pladask för både karl och ting….ahahaha;)

Jag hoppas på att få köpa in det till butiken- Glasvaser, ljuslyktor…kuddar, krukor, linneartiklar…och inte tala om Ernst koppar(keramik)-To die fore!!

20170823_150154

20170823_145735

Andra fina varumärken som jag kikade lite extra på var, House Doctor, Bloomingville, on Interior, pb home och Artwood mfl.

Så mycket fint hos alla och jag hade gärna spenderat några timmar till på mässan för att få hinna runt överallt. Jag fick så mycket idéer och inspiration med mig hem och har fyllt på min inspo pärm med mängder av fina ting. Vissa saker är redan påbörjade och andra får bli till kommande projekt.

Jag har även hittat inspiration och idéer för bloggandet. Ser fram emot hösten och många spännande saker…

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.