HEMMA I VÅRT HUS

MOT FORMEX

Hej kära ni! Här sitter jag nu på tåget påväg till Stockholm och Formex mässan. Som jag längtar att få kliva av pendeln ute i Älvsjö och strosa runt i alla montrar inne på mässan- Alltid lika trevligt.

IMG_20170523_152208_355

Det finns vissa montrar jag ska spendera lite mer tid till- Jag vill även hitta nya spännande lev. Som kan vara nått för mig!

Jag vill hitta inspiration till mina pågående projekt- Mina skisser och ritningar börjar bli färdiga och jag känner mig nöjd. Sen är det bara att få det lika bra i verkligen- det är nu allt ska falla på plats och bli lika bra som jag vill att det ska bli.

Nu är vi i uppsala och jag ska passa på att springa bort till restaurangvagnen och titta om det finns någonting gott att stoppa i magen. Det är en matresa för mig också- som vanligt!;)

Tittar in med lite inspo sen- garanterat!!

 

Kram

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.