HEMMA I VÅRT HUS

MOT FORMEX

Hallå finisar! Sitter i skrivande stund på tåget ner till Uppsala, ett byte ska göras och sedan vidare till Stockholm.

Storstaden väntar och jag ska ta mig vidare ut till Älvsjö. Den stora Formex mässan startade igår och nu har jag fått egentid och ska ner och insupa så mycket inspiration som det bara går! Hur lycklig blir man inte av en sån sak….

 

Strosa runt i alla montrar och bara vara, ska bli så roligt! För en inrednings galen tjej som mig, så är det en av årets höjdpunkter helt klart. Just i skrivande stund så sitter jag sörplar på lite The och njuter av lugnet, några inrednings tidningar ligger på sätet bredvid och väntar på att läsas!

 

Får se om jag hittar några nya favoriter den här gången. Jag har mina smultron montrar som skall lus kollas……wiiiii

IMG_20170111_101035_473

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.