HEMMA I VÅRT HUS

HÄRLIGA DAGAR

Fina, fina bloggisar!

 

Det har varit otroligt bloggfattigt här på den senaste tiden- ledsen för det.

 

Helgen har bjudit på mycket skojigheter- I fredags så kom min mor, J och lilla O hit och stannade över natten. Vi hade mysmiddag och tittade på idol tillsammans.

I lördags så tittade vi på V första innebandymatch- vår stora fina kille. Med mycket pirr i magen så klev han ut på planen i den nedsläckta hallen när de vart presenterade.  Så nervigt men samtidigt så spännande…Älskling!

 

På kvällen var vi bjudna på halloween mys hemma hos vänner – stämningen var på topp och allt var så mysigt ordnat.

 

Uterummet var pyntat spöklikt och i bakgrunden så hördes ”spök ljud”.

Vi hade ordnat med en liten spökjakt ute i skogen -tända marschaller, spökliga frågor och lysstavar där skatten låg. Jätte mysigt och läskigt!

 

IMG_20161016_173310

 

IMG_20161016_171616

 

Härliga söndag-

Älskar att inte ha mycket inplanerat på helgen. Vi vill kunna göra saker som vi och känner för just för stunden- härligt att bara få vara och skrutta runt hemma i våra myskläder och rufsiga hår.

 

Jag poade lite på lilla bebis A rum- äntligen ska det bli ordning därinne.

Jag har dragit på det nog länge!

 

V hade en kompis här under dagen och vi var ute och njöt av solen som tittade fram denna härliga höstdag- Jag verkligen älskar hösten, dessa fantastiska färger på träden, den kyliga luften och en värmande sol- underbart.

 

IMG_5656

 

IMG_5655

 

Vi passade att slänga ut fårskinnsplädar ute på sitt gruppen på soldäcket.

Jag gjorde hemmagjord varm choklad med marchsmallows  och ställde ut fika till oss. Vi drog om oss filtar och myste i solen.

 

Barnen sprang iväg och spelade bandy och lilla bebis sov i vagnen bredvid oss. Jag och F satt kvar och njöt och hörde hur roligt grabbarna hade när de spelade och skrattade. Just precis en sådan härlig söndag som jag älskar att ha;)

 

 

Kram på er vännerna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.