HEMMA I VÅRT HUS

Mässbilder

Hej fina bloggisar!

 

Har precis stängt igen målarfärgsburken och gått in- jag har målat  några sektioner staket ute.

Nu börjar vi bli färdiga med det som vi vill göra innan den första snön faller;)

Det känns så skönt att vi har fått mycket gjort på gården den här sommaren – hel renoveringen på gården är gjord och soldäcket är färdigt. Staketet är färdigt på ena sidan och nu håller jag på med den sista målningen.

 

Jag har lovat att visa fler mässbilder- bilder från formex mässan. Det har gått några dagar sen jag var där nu och inspirationen har jag redan fått användning utav här hemma. Jag har börjat små fixa i barnen rum!

Jag har hittat de rätta tavlorna till våra väggar- som jag har letat och äntligen funnit super snygga tavlor som kommer att få pryda våra väggar här hemma.

 

20160825_123858

20160825_132739

20160825_150852

20160825_150640

20160825_130841

Jag älskade verkligen att strosa omkring där och bara andas nytt!

Vi får väl se om jag får igenom alla mina idéer som jag lagt fram som förslag här hemma;) ahahaha. Vad tror ni?;)

Imorgon ska inhandla en matta till V’s rum och sätta upp fina print på väggarna. Hoppas på att hinna med mycket då jag har två till prinsrum att göra- Att fixa och trixa i barnrum är väl det roligaste som finns!

Nu då- ostbricka och en kopp hett ingefärs The till det.  Ha en toppen kväll finisar.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.