HEMMA I VÅRT HUS

FÅR INTE NOG AV MARMOR

Gokväll på er fina!

IMG_4383

IMG_4361

IMG_4373

IMG_4377

 

Sitter här i soffan med fötterna i högläge- Preggot börjar svälla på bra nu och mina fötter allra helst. Idag så har jag och mini i magen varit till barnmorskan på kontroll.

Allt var bra 0ch lät bra, det var en livlig bebis i magen även på kontrollen  så att vi fick avvakta att ta hjärtljud en stund.  Det skrällde och buffrade på instrumentet som hon använde sig utav och våran bebbe var inte direkt samarbetsvillig;)

Tänkte passa på att visa er vad vi packade upp idag – Vårt nya soffbord som vi har väntat på så länge!

Det var på möbelmässan i Stockholm som F hittade ett bord som han trodde skulle passa oss, när han var där på inköp. Vi var dit på helgen igen och det var precis som bordet som vi hade pratat om att köpa.

Nu har det äntligen kommit hem och flyttat in hemma hos oss – Uppackat och fint står det nu här och ser så där snyggt ut som jag hade hoppats på att det skulle göra;)

Och vet ni vad det bästa utav allt är, det är inte så anskrämligt dyrt som vissa marmorbord kan vara!

Vi valde ett marmorbord med rund skiva och med mässing ben – Jag har varit lite orolig ska jag erkänna, att jag skulle ångra mig på mässingen. Men det blev så bra och det passar in hur bra som helst i vårt vardagsrum.

 

Ni hittar bordet här.

 

Natti natti fina bloggisar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.