HEMMA I VÅRT HUS

Det vankas bröllop

Hallå finisar! Det vankas bröllop till helgen, min kusin A och hans kära E kommer att säga JA till varandra på lördag.

Det är så roligt att få gå på bröllop! Det är kärlek i luften, alla nära & kära är på plats och man får göra sig fin för en dag. Barnens outfit är färdig knåpad, F ska välja mellan vilken skjorta som han ska ha. Jag däremot har faktiskt inte ens börjat kolla vad jag ska ha på mig. Jag har verkligen igen aning!

Så idag blir det en tur på stan för att hitta någonting att sätta på sig. Skor har jag i alla fall så att jag klarar mig! Långklänning, en kortare variant….snyggbyxor eller en hel dress? Ja, det återstår att se! 🙂

IMG_8307

IMG_8302

IMG_8532

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.