HEMMA I VÅRT HUS

Målning

Hallå fina. Målningen utav huset börjar så smått att gå mot sitt slut! Vi har grundat och målat ett lager med vitt på framsidan, den sidan som har fått skrapats mest och var mest dålig. Jag är så glad att vi valde att endast ha den vita färgen obruten. Det passar vårt hus så bra!

Ikväll ska sista strykningen påbörjas på den sidan och det börjar att kännas lite smått färdigt. Jag ska måla dörrarna svarta också bestämde vi oss för. Vi har pratat om att byta ut dörrarna men vi bestämde oss för att ta det till våren. Pengarna rullar på ändå (konstigt nog)och det kan få ligga på nästa års projektlista. 😉

Vi har också ena sidan mot garaget kvar att måla, där F rev förrådet. Den sidan har blivit lite förstörd efter att förrådet har varit där så F ska bygga igen ett dörrhål och byta någon bräda innan det är fritt fram att måla. Vilken skillnad på huset det blir, det har fått en helt annan karaktär efter att vi bytte kulör ifrån rött till vitt.

Tänkte att jag skulle ta med mig kameran och ut och fota lite på huset idag. Tror knappt att jag bjudit på någon bild ännu sedan väggarna blivit färdiga! 🙂

Det blev enorm skillnad i vårt uterum….tänk vad lite färg kan göra!

image

IMG_8979

IMG_1071

IMG_1092

IMG_1060

IMG_0370

Klicka gärna på ”gilla” under inlägget om du gillar inlägget, Tack 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mallansvardag

    Verkligen jättefint! Vi har oxå målat om det röda till vitt på väggarna i vårt uterum och det blev mycket ljusare och fräschare, fast vi behåller huset rött då alla andra i vårt radhusområde har röda hus ( skulle gärna ha målat det vitt annars ; ) Kram Malin