HEMMA I VÅRT HUS

Ordning & reda!

Hejsan fina! Våran dag har varit mysig,,, på förmiddagen så fogade Fredrik golvet i hallen. Guud så fint det blev, golvet är så snyggt. Vi blev mer än nöjda kan jag tillägga. 😉 Plattorna ser nästan lite betong liknande ut och är  precis i den stil som jag vill ha! Hallen kommer att bli så fin❤

Vi har hunnit med att ställa upp saker på vinden från garaget och förrådet så nu börjar det att ordna till sig. 😉 Nu ska krokar och annat fix till garaget inhandlas så vi kan sätta upp skidor, golfbagar och takbox på väggarna. En verktygsvägg skall även fixas! Skönt att ha ordning och reda på saker & ting. 🙂

imageimage

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.