HEMMA I VÅRT HUS

Tårar!

Idag så har det varit en känslomässig dag för mig. En dag som har innehållit mycket glädje men också en del jobbiga saker. Jag tycker att det är viktigt att visa livets alla sidor, inte bara dom ”goda”.  Tråkigheterna finns ju allt som oftast ändå där under ytan någonstans, och om man skrapar lite så kommer dom fram.

Idag så har jag gått igenom någoting som jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Och jag gjorde det, med nöd och näppe! Nöd står i mitt fall för andnöd, jag andades inte. Näppe det står för att mina tårar pressades tillbaka. Ett tag innan det brast…Jag försöker att samla ihop mig känslomässigt som att det är ett plockepinn. Ett plockepinn, där pinnarna ligger alldeles utspridda…överallt.

Tårar och tårar…

Det kom även några fler, när våran Villiam har idag gick sista dagen på sin nuvarande förskola. Vi tackade fröknarna med kramar och presenter tidigare idag. Att se Villiam säga hej då till sina vänner var jobbigt, att höra han säga att han kommer att sakna sin bästa vän. Men det var ändå glädjetårar ( sorgliga) 😉  som kom när vi stängde igen grinden till förskolan. För nu blickar vi framåt, framåt mot nya saker som just precis händer i våra liv. Och dom är glada <3

IMG_0023

IMG_0022

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Åå hej då till fina Villiam, säger Vilgot och vi andra. Många lycko kramar till er det kommer att bli toppen kram