HEMMA I VÅRT HUS

Hej fredag!

 

IMG_4265

Det ser ut att bli en härlig dag idag! Solen skiner även idag och vi ska vara ute så mycket som möjligt har vi tänkt. Efter lunch ska jag och barnen packa in oss i bilen och åka till Gävle. Vi ska hämta upp pappa Fredrik när han slutar jobbet, tvätta av vår bil där och sen ska vi åka till Hemlingby eller boulongerskogen . På bägge platserna finns det någon form av saker för barn att göra och det är så mysigt där.  Vi ska även passa på att handla lite som fattas till barnen, bla en cykelhjälm till Villiam. Innan vi beger oss hemåt igen så ska vi storhandla mat, det är välbehövligt då vi den här veckan har försökt äta ur både kyl och frys. Så nu är allt urstädat och vi kan lägga in nytt och fräscht. 😉

Matsedel för helgen och nästa vecka har skrivits , kommer att dela med mig utav det senare. För nu ska jag hänga tvätt, ta reda på ren tvätt och sedan göra kvällens efterrätt som blir min favorit hallonpaj! Blir ni sugen att prova så finns receptet i kategori efterrättspajer!

Ha en underbar fredag <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.