Kommentarsfält och en passande repris på det – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Annons

Kommentarsfält och en passande repris på det

Tänker på kommentarsfält. Tänker på hur så mycket skit kan samlas på ett och samma ställe. Tänker på hur det verkar som att en grisig kommentar genererar en massa mer grisiga kommentarer. Liksom ett gruppbeteende. Inte “ok någon har redan sagt det där, så då behöver jag ju inte säga det igen” utan mer “yeah någon skrev sådär, det vill jag också göra, fast ännu mer!”
Tänker på kommentarfältet på Metro när en kvinna blivit ombedd att skyla sig vid amning. Tänker på hur kommentarerna där blev en illustration. Som Daniel Tiger skulle ha sagt: “ta det som känns fel och vänd på det helt, det kan bli nåt bra.” Tja, det kan i alla fall bli en bild.

amning_metro

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kejsarinna
  kejsarinna

  Hej! Märklig fråga kanske men hur har du fått bort centreringen på dina inlägg? Jag blir helt jäkla tokig på att ha det så. Eller bloggar du alltid från datorn och kan välja att justera texten åt vänster?

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   hej!
   Nej inte alls märklig! Inne i wordpress kan du i menyn långt ner välja “blogg”, där finns en ruta att kryssa i som gör att alla blir vänsterställda! 🙂 Lycka till!

Annons