hejhejvardag

Veckans snabba – och många

Veckans ojdå: spridningen som mitt inlägg om att vara rädd för män fick, lite av en chock…

Veckans ångest: att klicka på ”kommentarer” och se en massa ilska.

Veckans lycka: att läsa en massa pepp och fina ord i kommentarsfältet – tack fina ni!! ❤️

Veckans roligaste ilska: när någon ville förolämpa mig genom att kalla mig korthårig. Mer sådan bakom-skärmen-ilska om det ni ska finnas nån!

Veckans godaste: chokladbollar!!

 

Veckans finaste överraskning (typ årets finaste överraskning!): när superbegåvade @vickypedias (instagramnamn – följ!) hade tecknat av mig!!

  

Och med den här texten, hej hej gråt på den!   

Veckans skojiga: att jag är med i en liten bloggintervju hos bloggaren/föreläsaren Joanna Halvarsson! Kolla här! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hejhejvardag

   Aaaw! Det är det finaste någon sagt till mig! DU har långt hår! <3

   (Matttias däremot poängterade att jag ju var nyklippt och dessutom korthårigare än nånsin, om än ganska långhårig. Han tyckte jag kunde få en HALV ursäkt.)

 1. Mrs Luxe

  Bravo! Fortsatt vara modig och gora det du gor! Jeanne D’Arc hade kort har och HON var ju modig! (ytterligen lysande come back pa kortharigkommentaren!:))) You go gurl! You rock!!! Speciellt modig ar du, som sticker upp huvudet och sager dina asikter, nar du ar en fellow kanslig manniska, en san dar elaka kommentarer gar in i sjalen och hjärtat bryts lite grann av dumma, onodiga ord från fega manniskor utan hyvs. Det ska du verkligen ha en eloge for. DET ar modigt. DET ar bara en sak av manga som dina sma M kommer vara stolta over sin mamma for. De fick en fighter med ryggrad till mamma. Carry on and you do you, cause you’re awesome! Kram! xxxxx

  1. hejhejvardag

   I söndags innan jag skulle sova gjorde jag som varje kväll, trots att mitt inre vrålar GÖR DET INTE – jag öppnade ”kommentarer” i min wordpress-app. Och den senaste var då den här. Lycka! Tack fina du!!
   Jag somnade med lugn i magen och kände mig peppad och glad! Och så kände jag mig som en fighter istället för en fegis. DET kändes obeskrivligt skönt. Så tack tack tack! Jag läser den lite då och då igen, som pepp.
   Du ska veta att det betyder en massa, dina fina kommentarer! Speciellt denna! <3
   KRAM!